HOME首頁ホーム > Rice Cracker米制点心ライスクラッカー > yaki iwashi senbei烤小鱼米果焼きいわしせんべい

yaki iwashi senbeiizumiya seika

烤小鱼米果泉屋制果股份有限公司

焼きいわしせんべい泉屋製菓総本舗

I seasoned a small fish with soy sauce and resistance to the teeth was good and baked it. The nice smell of the small fish spreads through the tongue when I savor it. Please to tidbits of the liquor by all means.

酱油味小鱼嚼劲十足。咬在口中鱼香飘溢。请作酒肴享受吧。

小魚を醤油で味付けして、歯ごたえ良く焼き上げました。噛みしめていくと、小魚の香ばしさが口に広がります。 お酒のおつまみに是非どうぞ。

Specification糖果的信息お菓子の情報

Maker
izumiya seika
厂家
泉屋制果股份有限公司
メーカー
泉屋製菓総本舗
Name
yaki iwashi senbei
商品名
烤小鱼米果
商品名
焼きいわしせんべい
Bar Code Number
条形码
バーコード
4901007129236
Maker Number
出厂编号
メーカーコード
weght(pcs)
内容量(pcs)
内容量
6pcs
carton
数量
入数
12
carton size
盒子大小
箱のサイズ
420 x 255 x160
expiry date
赏味期限
賞味期限
150

Ingredients原材料原材料

Sardine, Sugar, Glutinous rice, Starch, Wheat, Vegetable oil, Soy sauce, Salt, Seasoning, Amino acid, Swelling agent, Caramel color, Wheat, Soy bean,

Sardine, Sugar, Glutinous rice, Starch, Wheat, Vegetable oil, Soy sauce, Salt, Seasoning, Amino acid, Swelling agent, Caramel color, Wheat, Soy bean,

いわし, 砂糖, もち米, でん粉, 小麦, 植物油, 醤油, 食塩, 調味料, アミノ酸, 膨張剤, カラメル色素, 小麦, 大豆,

Caution取扱いについて處理

I avoid direct rays of the sun / high temperature high humidity, and please save it

避光,阴凉干燥处保存。

直射日光・高温多湿を避けてください

Fill out this form and click Send

The small order cannot support I will do the smallest order lot from a container unit Airmail, the shipment with the CFS container are impossible

Title
Company name*
Name*
Email*
Tel no*
Fax no*
Country name*
Coment*

Access Counter :

02962858
Candy糖果キャンディー
Ramune & Gum柠檬糖ラムネ、ガム
Sweets & Gift礼盒甜品スイーツギフト
Gummy & Jelly软糖,果冻グミ、ゼリー
Cake蛋糕ケーキ
Chocolate巧克力チョコレート
Bean豆制点心豆菓子
Biscuits & cookies饼干,曲奇ビスケット、クッキー
Snack零食スナック
Rice Cracker米制点心ライスクラッカー
Foodstuffs & drinks食品,饮料食品、飲料
Toy玩具食玩
2014-09
SMTWTFS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
2014-10
SMTWTFS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
koji_shibata
Greeting
Japanese confections place a lot of importance on the four seasons. With each change of the season, the making process changes as well.
KOJI SHIBATA
歡迎
请允许我向您介绍重视四季的不同风味,美味可口,重视食品安全的日本食品。
柴田 浩司
ご挨拶
四季の味わいを大事にして美味しく、安全に配慮した日本のお菓子をご紹介しております。
柴田 浩司