HOME首頁ホーム > Biscuits & cookies饼干,曲奇ビスケット、クッキー > Torte Cookies 4巧克力蛋糕トルテクッキー

Torte Cookies 4Bourbon Co.ltd.

巧克力蛋糕波本股份有限公司

トルテクッキー株式会社ブルボン

A hint of bitter Chocolate is placed on the top of sweet, dewy cookies. This assortment is contained in a metal can in order to avoid moisture.

在酥软甜甜的蛋糕之上,是略带苦味的巧克力。储藏在防潮的金属罐子里面。

しっとりと甘いクッキーにほろ苦いチョコをのせました。湿気にくい金属缶入りです。

Specification糖果的信息お菓子の情報

Maker
Bourbon Co.ltd.
厂家
波本股份有限公司
メーカー
株式会社ブルボン
Name
Torte Cookies 4
商品名
巧克力蛋糕
商品名
トルテクッキー
Bar Code Number
条形码
バーコード
4901360240753
Maker Number
出厂编号
メーカーコード
weght(pcs)
内容量(pcs)
内容量
60pcs.
carton
数量
入数
4x2
carton size
盒子大小
箱のサイズ
415x410x156
expiry date
赏味期限
賞味期限
365

Ingredients原材料原材料

Wheat flour,Sugar,Shortening, Vegetable oils and fats,Egg, Cocoa powder,Corn Starch, Cacao mass,Glucose,Whey powder ,Lactose,Milk powder,Sugar, Skimmed milk powder, Artificial color,Swelling agent,Emulsifier,Flavoring agent

Wheat flour,Sugar,Shortening, Vegetable oils and fats,Egg, Cocoa powder,Corn Starch, Cacao mass,Glucose,Whey powder ,Lactose,Milk powder,Sugar, Skimmed milk powder, Artificial color,Swelling agent,Emulsifier,Flavoring agent

小麦粉、砂糖、ショートニング、植物油脂、鶏卵、ココアパウダー、コーンスターチ、カカオマス、ぶどう糖、ホエイパウダー、乳糖、全粉乳、食塩、脱脂粉乳、コーヒー粉末、着色料、膨張剤、乳化剤、香料

Caution取扱いについて處理

Pls keep cool and avoid sunshine

避光,阴凉干燥处保存。

直射日光、高温、多湿をさけて保存してください。

Fill out this form and click Send

The small order cannot support I will do the smallest order lot from a container unit Airmail, the shipment with the CFS container are impossible

Title
Company name*
Name*
Email*
Tel no*
Fax no*
Country name*
Coment*

Access Counter :

03034688
Candy糖果キャンディー
Ramune & Gum柠檬糖ラムネ、ガム
Sweets & Gift礼盒甜品スイーツギフト
Gummy & Jelly软糖,果冻グミ、ゼリー
Cake蛋糕ケーキ
Chocolate巧克力チョコレート
Bean豆制点心豆菓子
Biscuits & cookies饼干,曲奇ビスケット、クッキー
Snack零食スナック
Rice Cracker米制点心ライスクラッカー
Foodstuffs & drinks食品,饮料食品、飲料
Toy玩具食玩
2014-09
SMTWTFS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
2014-10
SMTWTFS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
koji_shibata
Greeting
Japanese confections place a lot of importance on the four seasons. With each change of the season, the making process changes as well.
KOJI SHIBATA
歡迎
请允许我向您介绍重视四季的不同风味,美味可口,重视食品安全的日本食品。
柴田 浩司
ご挨拶
四季の味わいを大事にして美味しく、安全に配慮した日本のお菓子をご紹介しております。
柴田 浩司