TOP > 食品・飲料 > 煮物の具 割干しだいこん

煮物の具 割干しだいこん

Japanese radish for Simmered dishes

炖菜配料 萝卜干

株式会社 魚の屋

Uonoya Co,. Ltd.

鱼之屋股份有限公司

日本料理に欠かせない, 小鉢 の材料です。昆布などの海藻と, 大き目に切った歯応えのある大根を乾燥してます。水で戻して, 油で炒めます。もう一度水を加えて, 味醂, 醤油, 砂糖で味付けして, 水分が無くなるまで煮込めば出来上がりです。お酒にもよく合います。

It is indispensable for Japanese cuisine, it is a material of small bowl. We are drying the seaweed such as kelp and the radish with a big cut. Fry it with water and stir it with oil. Add the water again, season it with sweet sake, soy sauce, sugar and boil it until the moisture disappears. It also goes well with sake.

お菓子の情報

english

chinese

メーカー

MAKER

厂家

株式会社 魚の屋

Uonoya Co,. Ltd.

鱼之屋股份有限公司

商品名

NAME

商品名

煮物の具 割干しだいこん

Japanese radish for Simmered dishes

炖菜配料 萝卜干

バーコード

BAR CODE

条形码

4970148006201

内容量

WEGHT

内容量

30gg

入数

CARTON

数量

20x6

箱のサイズ

CARTON SIZE

盒子大小

賞味期限

EXPIRY DATA

赏味期限

300日

原材料

INGREDIENTS

原材料

大根, 芽ひじき, 人参, わかめ(茎わかめ)昆布

Japanese radish, Bud edible brown algae, Carrot, Wakame seaweed(Stalk wakame seaweed)Seaweed

萝卜, 羊栖菜嫩芽, 胡萝卜, 裙带菜(裙带菜梗)

栄養成分

NUTRITIONAL COMPONENT

营养成分

エネルギー  kcal

タンパク質  mg

炭水化物  mg

食塩相当量  mg

ENERGY  kcal

PROTEIN  mg

CARBOHYDRATE  mg

SODIUM  mg

能源  kcal

蛋白质  mg

碳水化合物  mg

食塩相当量  mg

アレルギー

ALLERGY

过敏

取扱いについて

CAUTION

處理

直射日光や高温多湿の場所を避けて保存して下さい。

I avoid direct rays of the sun / high temperature high humidity, and please save it

避光,阴凉干燥处保存。