煮物の具 割干しだいこん
Japanese radish for Simmered dishes
炖菜配料 萝卜干
株式会社 魚の屋
Uonoya Co,. Ltd.
鱼之屋股份有限公司
日本料理に欠かせない, 小鉢 の材料です。昆布などの海藻と, 大き目に切った歯応えのある大根を乾燥してます。水で戻して, 油で炒めます。もう一度水を加えて, 味醂, 醤油, 砂糖で味付けして, 水分が無くなるまで煮込めば出来上がりです。お酒にもよく合います。
It is indispensable for Japanese cuisine, it is a material of small bowl. We are drying the seaweed such as kelp and the radish with a big cut. Fry it with water and stir it with oil. Add the water again, season it with sweet sake, soy sauce, sugar and boil it until the moisture disappears. It also goes well with sake.
お菓子の情報
english
chinese
メーカー
MAKER
厂家
株式会社 魚の屋
Uonoya Co,. Ltd.
鱼之屋股份有限公司
商品名
NAME
商品名
煮物の具 割干しだいこん
Japanese radish for Simmered dishes
炖菜配料 萝卜干
バーコード
BAR CODE
条形码
4970148006201
メーカーコード
MAKER CODE
出厂编号
内容量
WEGHT
内容量
30g
入数
CARTON
数量
20x6
箱のサイズ
CARTON SIZE
盒子大小
賞味期限
EXPIRY DATA
赏味期限
300
原材料
INGREDIENTS
原材料
大根, 芽ひじき, 人参, わかめ(茎わかめ)昆布
Japanese radish, Bud edible brown algae, Carrot, Wakame seaweed(Stalk wakame seaweed)Seaweed
萝卜, 羊栖菜嫩芽, 胡萝卜, 裙带菜(裙带菜梗)
取扱いについて
CAUTION
處理
直射日光, 高温多湿をさけて保存してください。
I avoid direct rays of the sun / high temperature high humidity, and please save it
避光,阴凉干燥处保存。