TOP > ケーキ > 栗最中

栗最中

Kurimonaka

板栗最中红豆饼

有限会社 日吉製菓

Hiyoshi Seika Co, Ltd,.

日吉制果股份有限公司

最中は, 小豆を甘く煮て作った, 餡子を米粉の薄い生地で挟んだ日本独特のお菓子で, お茶の時間に食べられます。栗を入れて歯応えに変化を付けた「栗最中」は, 人気があります。食べ分けやすい個別包装にしました。

With a cake of the Japan inimitableness which I caught the bean jam which I boil an adzuki bean indulgently in the middle and made in with the thin cloth of the rice flour, I am edible in a teatime. I put a chestnut and attract resistance to the teeth in "the chestnut middle" when I kept a conjugation. I made it the individual packing that I ate and was easy to distribute.

お菓子の情報

english

chinese

メーカー

MAKER

厂家

有限会社 日吉製菓

Hiyoshi Seika Co, Ltd,.

日吉制果股份有限公司

商品名

NAME

商品名

栗最中

Kurimonaka

板栗最中红豆饼

バーコード

BAR CODE

条形码

4976762001011

内容量

WEGHT

内容量

5pcsg

入数

CARTON

数量

6x2

箱のサイズ

CARTON SIZE

盒子大小

賞味期限

EXPIRY DATA

赏味期限

60日

原材料

INGREDIENTS

原材料

生あん, グラニュー糖, オリゴ糖, 栗, もち米, 還元水飴, 寒天, 香料, 酸化防止剤(ビタミンC)着色料(クチナシ黄色素)

Fresh bean paste, Granulated sugar, Oligosaccharide, Chestnut, Glutinous rice, Reduced starch syrup, Agar, Flavoring agent, Antioxidant(Vitamin C)Artificial color(Gardenia yellow)

生豆沙, 砂糖, 低聚糖, 板栗, 糯米, 淀粉糖浆, 琼脂, 香料, 抗氧化剂(维生素C), 色素(栀子黄色)

栄養成分

NUTRITIONAL COMPONENT

营养成分

エネルギー  kcal

タンパク質  mg

炭水化物  mg

食塩相当量  mg

ENERGY  kcal

PROTEIN  mg

CARBOHYDRATE  mg

SODIUM  mg

能源  kcal

蛋白质  mg

碳水化合物  mg

食塩相当量  mg

アレルギー

ALLERGY

过敏

取扱いについて

CAUTION

處理

直射日光や高温多湿の場所を避けて保存して下さい。

I avoid direct rays of the sun / high temperature high humidity, and please save it

避光,阴凉干燥处保存。