TOP > ケーキ > カスタードクリームケーキ

カスタードクリームケーキ

Custard Cream Cake

奶黄奶油蛋糕

市岡製菓株式会社

Ichioka Seika

市冈制果有限股份公司

シフォンケーキのようなやわらかな口どけの生地にカラメルを練り込んで, カスタードクリームを包みました。口の中に濃厚な美味しさをお茶の時間にお楽しみください。

Custard cream covered with a soft melting chiffon-like caramel flavored cake. Enjoy the rich flavor in your mouth at tea time.

お菓子の情報

english

chinese

メーカー

MAKER

厂家

市岡製菓株式会社

Ichioka Seika

市冈制果有限股份公司

商品名

NAME

商品名

カスタードクリームケーキ

Custard Cream Cake

奶黄奶油蛋糕

バーコード

BAR CODE

条形码

4901253200697

メーカーコード

MAKER CODE

出厂编号

内容量

WEGHT

内容量

4pcs

入数

CARTON

数量

箱のサイズ

CARTON SIZE

盒子大小

賞味期限

EXPIRY DATA

赏味期限

180

原材料

INGREDIENTS

原材料

砂糖, 鶏卵, 小麦粉, 水飴, 植物油脂, でん粉, カラメルシロップ, 乳製品, アルコール, 液糖, 食塩, 還元水飴, グリシン, ソルビトール, 乳化剤, 安定剤(増粘多糖類)香料, 保存料(ソルビン酸)酸味料(クエン酸)着色料(V.B2, β-カロチン)ph調整剤, メタリン酸Na, 酸化防止剤(V.E)(原材料の一部に大豆を含む)

Sugar, egg, wheat flour, sugar syrup, vegetable oil and fat, starch, caramel syrup, milk and other dairy products, alcohol, liquid sugar, salt, reduced sugar syrup, glycine, sorbitol, emulsifier, stabilizer (polysaccharide thickener), flavoring, preservatives (sorbic acid), acidifier (citric acid), artificial coloring (V.B2, β-carotene), pH control chemicals, sodium metaphosphate, antioxidant (V.E) (ingredients include soybean)

砂糖, 鸡蛋, 小麦粉, 玉米糖浆, 植物油脂, 淀粉, , 乳制品, , , 盐, 淀粉糖浆, 甘氨酸, 山梨糖醇, 乳化剂, 稳定剂(多糖增稠剂), 香料, 防腐剂(), 酸味料(柠檬酸), 色素(维生素B2, ), ph调整剂, , 抗氧化剂(维生素E), (原料的一部分含有大豆。)

取扱いについて

CAUTION

處理

直射日光, 高温多湿をさけて保存してください。

Avoid direct sunlight. Keep cool and dry.

避光,阴凉干燥处保存。