TOP > ビスケット・クッキー > 乳酸菌ボーロ

乳酸菌ボーロ

BOLO of Lactic Acid Bacteria

乳杆菌波乐

株式会社大阪前田製菓

Osaka Maeda Seika Co., Ltd

大阪前田制果股份有限公司

お菓子の情報

english

chinese

メーカー

MAKER

厂家

株式会社大阪前田製菓

Osaka Maeda Seika Co., Ltd

大阪前田制果股份有限公司

商品名

NAME

商品名

乳酸菌ボーロ

BOLO of Lactic Acid Bacteria

乳杆菌波乐

バーコード

BAR CODE

条形码

内容量

WEGHT

内容量

10g

5個

5pcs

5個

入数

CARTON

数量

箱のサイズ

CARTON SIZE

盒子大小

賞味期限

EXPIRY DATA

赏味期限

365日

原材料

INGREDIENTS

原材料

ばれいしょでん粉(ばれいしょ(北海道))、砂糖、液全卵、ぶどう糖、水飴、脱脂粉乳、寒梅粉ミックス(とうもろこしでん粉、もち粉)、殺菌乳酸菌粉末/卵殻カルシウム

Potato starch (Potato(Product of Hokkaido), Sugar, Liquid whole egg, Glucose, Syrup, skimmed milk powder, Kanbai powder mixed (Corn starch, Mochi flour), Sterilized lactic acid bacteria powder / Eggshell calcium

马铃薯淀粉(马铃薯·日本北海道产),砂糖,液蛋(液态全蛋),葡萄糖,糖稀,脱脂奶粉, 混合寒美粉(玉米淀粉,糯米淀粉),杀菌乳杆菌粉/蛋壳钙

栄養成分

NUTRITIONAL COMPONENT

营养成分

エネルギー  38kcal

タンパク質  100mg

炭水化物  9200mg

食塩相当量  5mg

ENERGY  38kcal

PROTEIN  100mg

CARBOHYDRATE  9200mg

SODIUM  5mg

能源  38kcal

蛋白质  100mg

碳水化合物  9200mg

食塩相当量  5mg

アレルギー

ALLERGY

过敏

取扱いについて

CAUTION

處理

直射日光や高温多湿の場所を避けて保存して下さい。

I avoid direct rays of the sun / high temperature high humidity, and please save it

避光,阴凉干燥处保存。